Lauritzon Bolshoi

Samettikangas

HANKAUKSENKESTO 90.000 Martindale
PALOLUOKITUS EN 1021-1, SL2
KOOSTUMUS 53 % PAN, 42 % PES, 5 % CV

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Silitys kankaan nurjalta puolelta ja lämpötila enintään 110 astetta celsiusta. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Ei valkaisua tai rumpukuivausta.

TUOTEKUVAUS
Kangas on 53 % akryylia, 42% polyesteriä ja 5 % viskoosia. Bolshoi on ajattoman tyylikäs samettikangas, jonka laajasta värikartasta löydät kauniiden neutraalien sävyjen lisäksi upean syviä jalokivien lailla hohtavia värejä. Bolshoi-kangas sopii verhoilun lisäksi tyynynpäällisiksi tai voit tehdä siitä myös upeasti laskeutuvat verhot kodin katseenvangitsijoiksi.

Lauritzon Comfy

Bukleekangas

HANKAUKSENKESTO 70.000 Martindale
PALOLUOKITUS EN 1021-1, SL2
KOOSTUMUS 61 % PAN, 39% PES

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Silitys lämpötila enintään 110 astetta celsiusta. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Ei valkaisua tai rumpukuivausta.

TUOTEKUVAUS
Kangas on 61 % akryylia 39% polyesteria. Moderni ja tyylikäs Comfy on helppohoitoinen verhoilukangas. Bukleemaiset langat elävöittävät kankaan pintaa ja muodostavat ruutumaisen kuvioinnin. Kangas on 61% akryylia, 39% polyesteriäKangas kuuluu Lauritzonin Easy Care -kokoelmaan. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. Easy Care® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä.

Lauritzon Diamonds

Verhoilukangas

HANKAUKSENKESTO 40.000 Martindale
PALOLUOKITUS EN 1021-1, SL2
KOOSTUMUS 46 % PAN, 44 % PES, 10 % CO

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Vain kevyt Linkous. Silitys kankaan nurjalta puolelta tai valkoisen silitysliinan läpi ja lämpötila enintään 110 astetta celsiusta. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Ei valkaisua tai rumpukuivausta.

TUOTEKUVAUS
Kangas on 46 % akryylia, 44 % polyesteriä ja 10 % Puuvillaa. Tyylikäs, eläväpintainen Diamonds on laadukas ja monipuolinen verhoilukangas. Kangas kuuluu Lauritzonin Easy Care® -kokoelmaan. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. Easy Care® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä.

Lauritzon Luxor

Samettikangas

HANKAUKSENKESTO 100.000 Martindale
PALOLUOKITUS EN 1021-1, SL2
KOOSTUMUS 100 % PES

PESUOHJEET
Kangas on likaa hylkivä ja pyyhittävä. Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä.

TUOTEKUVAUS
Upea ja kestävä Luxor on paksu samettikangas 100%:sta polyesteriä. Ihanan pehmeän Luxorin laajasta värikartasta löydät useita sekä neutraaleja, kauniita ja ajattomia sävyjä, että upeita ja huomiota herättäviä sävyjä.

Brema

Bukleekangas

HANKAUKSENKESTO 25.000 Martindale
PALOLUOKITUS BS 5852 (1979), SL2
KOOSTUMUS 39% PAC, 39% PES,14 %CO, 8% WO

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä.

TUOTEKUVAUS
Kangas on 39% polyakryylia, 39% polyesteriä, 14% puuvillaa ja 8% villaa. Kankaassa yhdistyy keinokuitujen ja luonnon materiaalien hyvät puolet, hyvä kestävyys, täyteläinen ja villainen tuntuma. Helposti puhdistettava buklee tyylinen kangas.

Hopper

Keinokuitukangas

HANKAUKSENKESTO >100.000 Martindale
PALOLUOKITUS BS 5852 (1979), SL2
KOOSTUMUS 100 % PES

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä.

TUOTEKUVAUS
Kangas on 100% polyesteriä. Tästä seuraa kankaan hyvä hankauksen kesto. Tämä on myös tehtaalla käsitelty kosteutta hylkiväksi ja vesipestävä 30:een celsiusasteeseen.

Facet

Villakangas

HANKAUKSENKESTO 40.000 Martindale
PALOLUOKITUS EN 1021-2 (1994), SL1
KOOSTUMUS 75 % WO 25 % PA

PESUOHJEET
Ei vesipesua, valkaisua tai rumpukuivausta. Silitys lämpötila enintään 110 astetta celsiusta. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä.

TUOTEKUVAUS
Villainen ja pehmeän tuntuinen kangas. Tämä on kudottu kierrätys villalangoista. Kankaasta löytyy useita eri väri vaihtoehtoja. Villakangas on palosuojattu ja se käy myös julkisiin tiloihin suojaukseltaan, kuin myös kestävyydeltään. Kangas on 75% villaa ja 25% polyamidia (nylon).

Suunnitellaan yhdessä! Räätälöi sohva tai nojatuoli makusi mukaan! Meillä se onnistuu!

Verkkokaupan vakiokankaiden lisäksi, valmistamme tuotteitamme millä tahansa saatavilla olevalla kankaalla! Tutustu kangasvalmistajien valikoimiin alla olevista linkeistä ja ota sen jälkeen yhteyttä meihin, niin teemme tarjouksen!

https://lauritzon.fi/kankaat/

https://www.annala.fi/annala-kankaat/kankaat/