Ale!

Luppo -sohva vihreä

1 940,00  alv 24% 1 552,00  alv 24%

Laadukasta LUPPO aikaa! LUPPO- sohva on kotimainen, ekologinen ja kestävä valinta.

LUPPO sohva on suunniteltu yhteistyössä SATON tuotekehityksen ja hankinnan asiantuntija Jonna Röynän (Teollinen muotoilija Tko) kanssa.

Jonna Röynä sai sohvaan inspiraation suomen puhtaasta luonnosta ja terveestä metsästä. Siihen viittaa myös nimi LUPPO, joka ei suinkaan kerro ajasta, vaan havupuiden oksien partamaisista Lupoista.  Naava ja luppo ovat hyvinvoivan metsän tunnusmerkkejä ja näitä elementtejä Jonna halusi tuoda esille myös LUPPO- sohvassa. 

LUPPO- sohvan runko on valmistettu suomalaisesta kuusipuusta, siinä ei ole käytetty lastulevyä vaan ykkösluokkaista ylijäämä koivuvaneria. Sohva valmistuu omalla tehtaallamme Kauhajoella ammattilaisten käsissä ja perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. 

LUPPO on paljon enemmän kuin sohva. Se on elämys. Jonnan sanoin jäkäläsukuinen luppo näkyy kolmen istuttavassa sohvakaimassaan kierrätysvillasta tehdyn verhoilun luppomaisessa rakenteessa ja väreissä sekä siroissa, korkeissa jaloissa. 

Korkeahkot jalat helpottavat myös arkea, kuten imurointia. Kolmenistuttava LUPPO- sohva muuntautuu myös yhden nukuttavaksi varavuoteeksi, irrotettavien tyynyjen ansiosta. 

Sohvassa on irrotettavat selkänojatyynyt, istuimen verhoilu on kiinteä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet. Voit myös valita tilaukseesi suojakäsittelyn, joka tehdään tehtaalla valmiiksi! Pääset valitsemaan kassalla haluamasi lisäpalvelut.

LUPPO- sohva on kotimainen ja ekologinen sohva. Se muovautuu osaksi arkeasi ja siinä pääset viettämään laadukasta LUPPO aikaa.Yhdistä LUPPO- sohvaan esimerkiksi LUPPO- nojatuoli, JUHO- nojatuoli tai SIRO- tuoli ja luo omannäköisesi kokonaisuus.

Verhoiluna laadukas Mine kangas, jonka pinta on hiukan samettimainen, pehmeä ja lämmin. Erittäin kestävä ja luja kangas, sammaleen vihreässä sävyssä.

Luppo sohva on saatavilla myös muilla vakiokankaillamme tai millä tahansa muulla kankaalla. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kun lähdetään räätälöimään tarpeisiisi sopivaa sohvaa.

Name Range Discount
Tammikuun ale -20% kaikista tuotteista 1 - 20 20 %
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!
Tuotetunnus (SKU): luppovihr1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Mitat:

  • leveys: 2140 mm
  • Istuimen leveys: 1960 mm
  • korkeus: 900 mm
  • istumakorkeus: 440 mm
  • syvyys: 850 mm
  • istumasyvyys: 580 mm
  • jalankorkeus: 200 mm

Materiaalit:

  • rungon materiaali: koivuvaneri ja havupuu
  • jalkojen materiaali: koivu. Väri: LV
  • pehmusteen kovuus: istuin HR-35, selkätyynyt ECOsoft kierrätysvanu
Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.