Ale!

Pormestari sohvaryhmä 3-1-1

2 980,00  alv 24% 2 384,00  alv 24%

Pormestari sohvaryhmä 3-1-1 Facet Blue 45 kankaalla

Upea Pormestari kalusto Facet kierrätysvillakankaalla. Pormestari kalusto on klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Tämä kotimainen pormestari kalusto on verhoiltu ekologisella Facet kierrätysvillakankaalla, joka on mukavan pehmeä ja miellyttävä verhoilumateriaali. Upea sininen väri tyylikäs ja aikaa kestävä valinta.

Pormestari kalusto on suosikkimalli, jonka muotokieli ei vanhene koskaan. Tyylikäs, ryhdikäs ja laadukas sohvaryhmä!

Pormestari kaluston juuret juontavat jo 1930-luvulle, jolloin sitä käytettiin ”herraskartanoissa” salin kalustuksena. Monille Pormestari tuokin muistoja mummolasta tai lapsuuden kodista. Uudistunut Pormestari sohva näyttää upealta vaikkapa kierrätysvillasta valmistetussa Facet kankaassa.

Jos haluat sisustaa tyylikkäästi ja arvokkaasti, niin tässä on sinun valintasi. Pormestari sohva sopii erinomaisesti myös julkisten tilojen ja hotellien auloihin.

Sohvan ja nojatuoline istuttavuus on jämäkkä ja istuinsyvyys juuri sopiva. Sohvassa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Käsinojia kiertävät näyttävät puuosat, koristelista alhaalla. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Name Range Discount
Tammikuun ale -20% kaikista tuotteista 1 - 20 20 %
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!
Tuotetunnus (SKU): por3678 Osasto: Avainsana tuotteelle

Mitat sohva
leveys 184 cm
syvyys 83 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 43cm
istuinsyvyys 55 cm
jalankorkeus 13 cm

Mitat tuoli
leveys 74 cm
syvyys 83 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 43cm
istuinsyvyys 55 cm
jalankorkeus 13 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Puuosat: Pähkinä

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.