Ale!

Brita keinutuoli puukäsinojilla

697,00  alv 24%

Varasto loppu

Brita keinutuoli

Upea Brita keinutuoli korkealla selkänojalla ja puisilla käsinojilla. Mukana irrotettava niskatyyny. Verhoiluna Lauritzon Paris 202 lyhytnukkainen verhoilukangas, jossa on kaunis eläväinen pinta. Puuosat wenge.

Tässä kauniissa keinutuolissa kelpaa keinutella. Ajaton retrohenkinen keinutuoli kuuluu valloittavaan Brita tuotesarjaan. Verhoiluna samettimainen Paris kangas, jonka pinta on kauniin eläväpintainen. Keinutuolissa on hieman korkeampi selkänoja. Istuintuntuma on jämäkkä. Keinutuolissa on kiinteä verhoilu, jonka puhdistus hoituu imuroimalla tai pyyhkimällä kostealla. Niskatyyny on irrotettava.

Tämä upea vain esillä ollut mallikappale myydään nyt huippu edulliseen outlet hintaan.

 

Tuotetunnus (SKU): BRtkei7887987 Osasto: Avainsana tuotteelle

Mitat
leveys 67 cm
syvyys 84 cm
kokonaiskorkeus 102 cm
käsinojan korkeus 64 cm
istuinkorkeus 45 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.