Ale!

Brita tuoli korkeaselkänojainen

600,00  alv 24%

Varasto loppu

Brita korkeaselkäinen nojatuoli

Brita on kotimainen nojatuoli, joka on kaunis tyylinäyte 50-luvun nojatuolista.

Brita sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen nojatuolin. Tässä mallissa on hiukan korkeampi selkänoja, mutta nojatuolin kevyt ilme on silti säilytetty. Brita tuoli sopii muotonsa ja keveytensä ansiosta lähes mihin tilaan vain. Olohuoneesta lastenhuoneeseen. Brita tuoteperhe on loistava valinta myös silloin, kun tilaa on rajallisesti, siroutensa ansiosta se pitää tilan ilmavana.

Nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tässä tuolissa on verhoiluna pehmeä ja ajaton Crema Buklee kangas värissä Ashgrey 40. Kangas on kauniin eläväpintainen ja vaalea väri on helppo yhdistää mihin tahansa sisustukseen.

Tilauksesta valmistamme Brita nojatuoliin irrotettavat istuinosien ja käsinojien suojat. Suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen tarranauhojen avulla. Suojat voit pestä kankaan pesuohjeen mukaan. Useimmat verhoilukankaat voi pestä pesukoneessa. Suojien avulla pidennät verhoilun käyttöikää huomattavasti. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Tuotetunnus (SKU): brt346897 Osasto: Avainsana tuotteelle

Mitat
leveys 81 cm
syvyys 81 cm
kokonaiskorkeus 102 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 44 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.