Ale!

Juho nojatuoli Comfy

720,00  alv 24%

Varasto loppu

Vintage henkinen nojatuoli Juho

Verhoiluna Comfy Deepsea, jalat pähkinä.

Juho nojatuoli on modernisti retro. Tyylikäs kotimainen nojatuoli, jonka muoto herättää muistoja menneistä ajoista. Tämä nojatuoli on sinulle, jos etsit tyylikästä pientä ja siroa nojatuolia, jonka pystyt helposti yhdistelemään kodin eri tiloihin. Juho nojatuolin puhdaslinjainen muoto yhdessä tukevan rungon kanssa antavat sille hyvän istuttavuuden.

Kotimainen design huonekalu toimii sisustuksen katseen vangitsijana. Voit yhdistellä Juho tuolin moderniin tai retrohenkiseen kotiin. Juho nojatuoli on todella kevyt ja helposti siirreltävä tuoli. Siksi se sopiikin loistavasti kodin jokaiseen huoneeseen tai julkisiin tiloihin. Nojatuolin istuttavuus on ryhdikäs ja pienestä koostaan ja kevyestä ilmeestään huolimatta tuolin sisällä on todella tukeva runko.

Juho nojatuoli valmistetaan omalla tehtaallamme Suomessa ja se on kotimainen design huonekalu. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä perinteisiä kunnioittaen. Yhdistä Juho nojatuoli esimerkiksi Retro, Luppo tai Naava sohvaan. Juho tuoli nyt saatavilla verkkokaupasta. Valitse haluamasi kangas, jalkojen väri ja suunnittele oma kokonaisuutesi.

Juho nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tämä kappale super edulliseen outlet hintaan!

 

Tuotetunnus (SKU): Jho98 Osasto:

Mitat:

leveys: 72 cm
syvyys: 67 cm
kokonaiskorkeus: 84 cm
käsinojan korkeus: 57 cm
istuinkorkeus: 41 cm
istuinsyvyys: 41 cm
jalankorkeus: 29 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.