Ale!

Naava sohva 3- istuttava vaaleanpunainen

1 190,00  alv 24%

Varasto loppu

Naava sohva tihkuu uutta skandinaavista muotoilua, jossa keveys ja ilmavuus on kaiken ydinajatuksena. Ota rento asento ja lennä unelmiisi. Nosta kädet rennosti sohvan selkänojalle ja nauti. Tälle reilunkokoiselle sohvalle mahtuu koko perhe tai vain sinä ja unelmasi!

Tyylikäs kotimainen sohva sopii täydellisesti tarpeisiisi. Sohvassa on irrotettavat tyynyt sekä istuimessa, että selkänojissa. Tyynyissä on myös irrotettavat päälliset, jotka on isojen vetoketjujen ansiosta helppo irrottaa pesua varten. Irrotettavien tyynyjen ansioista sohva taipuu helposti myös yhden hengen vierasvuoteeksi!

 

 

leveys 215 cm

syvyys 96cm
kokonaiskorkeus 85cm

käsinojan korkeus 70cm
istuinkorkeus 46cm
istuinsyvyys 61cm

jalankorkeus 20 cm

 

 

Runko: Massiivi puu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Jalat: koivua. Väri: luonnonvärinen koivu

15cm HR35 kg kylmävaahto / 400g vanu. Pehmusteen kokonaispaksuus n. 17-18cm

Irrotettavat tyynyt selkänojassa ja istuimessa. Myös tyynynpäälliset irrotettavat.

Verhoilu: Vaaleanpunainen chenille

Materiaali/Koostumus: 100% Polyesteri
Martindale/Hankauksenkesto: 65 000
Valonkesto: 5 (Paras)
Paino: 295g/m²
Käyttö: Sisustus, huonekalut
Hoito-ohje: Vesipestävä 40ºC, valkaisu kielletty, silitys 1 piste, varovainen rumpukuivaus, kemiallinen pesu (kuivapesu)

Tämäkin tuote valmistetaan Pohjanmaalla Kauhajoella

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.