Ale!

Oranssi Siro tuoli

498,00  alv 24%

Varasto loppu

Siro Nojatuoli helppohoitoisella nahkajäljitelmä verhoilulla

Verhoiluna Brick 9244 nahkajäljitelmä, puuosat mustat.

Nimi kertoo kaiken. Tämä nojatuoli on todella siro, kuin löytö ullakolta. Siro nojatuoli on pieni design nojatuoli, joka valmistetaan suomessa. Tuolissa on retrohuonekalujen henkeä, päivitettynä tähän päivään. Erittäin kevyt ja lujarakenteinen tuoli, mutta silti hyvä ja miellyttävä istua.

Tämän tuolin sijoittelulla ei oikeastaan ole rajoja. Siro tuoli sopii ihan mihin vain. Julkisista tiloista kodin jokaiseen huoneeseen. Toimii yksittäisenä tuolina ja nojatuoli ryhmänä, esimerkiksi neuvottelu huoneissa.

Siro nojatuoli toimii yksivärisenä puhdaslinjaisena nojatuolina modernissa kodissa. Siitä saa myös kodin väripilkun, kun valitset kirkkaan ja kuviollisen kankaan. Klassisen muotoilunsa ansiosta toimii erinomaisesti myös retro ja vintage sisustuksessa. Siro nojatuoli mukautuu näin siis erilaisiin sisustuksiin.

Nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Missä ikinä tarvitsetkaan yksittäistä kevyttä tuolia tai tuoli ryhmää, niin tässä se on. Yhdistä Siro tuoli esimerkiksi Retro sohvan tai Fly sohvan kanssa.

Tuotetunnus (SKU): sro4938 Osasto: Avainsana tuotteelle

Mitat
tuoli leveys 63 cm
syvyys 79 cm
kokonaiskorkeus 90 cm
käsinojan korkeus 63 cm
istuinkorkeus 46 cm
istuinsyvyys 49 cm
istuin leveys 52 cm
jalankorkeus 24-31 cm

Runko
Massiivipuu ja vaneri, istuimessa No-Zac teräsjousitus, selkänojassa kumivyöt

Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Puu-osat 
petsattu, lakattu tai maalattu koivu

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.