Ale!

Pormestari kalusto Senna Graphite

2 650,00  alv 24%

Varasto loppu

Kotimainen design sohva – Pormestari kalusto

Sohva ja kaksi nojatuolia Senna Graphit verhoilu, puuosat pähkinä.

Pormestari kolmen istuttava sohva on osa perinteistä ja klassista Pormestarin kalustoa. Pormestari sohva on suosikkimalli, jonka muotokieli ei vanhene koskaan. Tyylikäs, ryhdikäs ja laadukas sohva!

Pormestari kaluston juuret juontavat jo 1930-luvulle, jolloin sitä käytettiin ”herraskartanoissa” salin kalustuksena. Monille Pormestari tuokin muistoja mummolasta tai lapsuuden kodista. Jos haluat sisustaa tyylikkäästi ja arvokkaasti, niin tässä on sinun valintasi. Pormestari sohva sopii erinomaisesti myös julkisten tilojen ja hotellien auloihin.

Verhoilukangas Sienna on 100% polyesteria ja siinä on erittäin hyvä hankauksenkesto.

HANKAUKSENKESTO >25.000 Martindale
PALOLUOKITUS BS 5852 (1979), SL2
KOOSTUMUS 100 % PES

PESUOHJEET
Varovainen ohjelma, lämpötila enintään 30 astetta celsiusta. Ei valkaisua, rumpukuivausta tai silitystä. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä.

Kaluston istuttavuus on jämäkkä ja istuinsyvyys juuri sopiva. Sohvassa ja nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Käsinojia kiertävät näyttävät puuosat, koristelista alhaalla. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tuotetunnus (SKU): prm67 Osasto: Avainsana tuotteelle

Mitat
leveys 184 cm
syvyys 83 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 43cm
istuinsyvyys 55 cm
jalankorkeus 13 cm

Nojatuoli:

Mitat
leveys 74 cm
syvyys 83 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 43cm
istuinsyvyys 55 cm
jalankorkeus 13 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.