Ale!

Pormestari tuoli ja rahi

861,00  alv 24%

Varasto loppu

Kotimainen design tuoli – Pormestari tuoli + rahi

Pormestari tuoli on perinteinen ja klassinen suosikkimalli – malli jonka muotokieli ei vanhene koskaan.

Pormestari tuoli on osa Pormestari kalustoa, jonka juuret juontavat jo 1930-luvulle, jolloin sitä käytettiin ”herraskartanoissa” salin kalustuksena. Pormestari on suomalainen design tuoli.

Jos haluat sisustaa tyylikkäästi ja arvokkaasti, niin tässä on sinun valintasi. Pormestari tuoli sopii erinomaisesti myös julkisten tilojen ja hotellien auloihin.

Nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tässä tyylikkäässä setissä Pormestari tuoli ja rahi verhoiltuna Panerai tekstiilinahalla värissä Tobacco 111. Puuosien väri on mahonki. Nyt edulliseen outlet hintaan!

 

Tuotetunnus (SKU): prm89098 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuolin mitat:

Mitat
leveys 74 cm
syvyys 83 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 43cm
istuinsyvyys 55 cm
jalankorkeus 13 cm

Pormestari rahi

leveys 48 cm
syvyys 34 cm
kokonaiskorkeus 40 cm
jalankorkeus 13 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.