Ale!

Reino nojatuoli

470,00  alv 24%

Varasto loppu

Mukava Reino -nojatuoli Hopper Grey

Verhoiluna Hopper grey 65, puuosat pähkinä

Reino -nojatuoli on suunniteltu mukavuuden ystävälle! Tässä nojatuolissa on erittäin hyvä istua. Istumatuntuma on sopivan jämäkkä ja jalkojen korkeus on suunniteltu niin, että tuoliin on helppo istahtaa. Muotoilu myötäilee selkää juuri sopivasti. Reino -nojatuoli on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen niin moderniin kuin klassiseenkin. Reino -nojatuolin voit yhdistää esimerkiksi Pormestari tai Retro -sohvaan tai tilaa sen kaveriksi keinuva Aino -tuoli.

Reino- tuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole muita irrotettavia tyynyjä, kuin niskatyyny. Hopper kankaan hoito-ohjeet löydät täältä: Kankaiden hoito-ohjeet

 

Tuotetunnus (SKU): Rei346 Osasto:

Mitat: 

kokonaiskorkeus. 108 cm

leveys: 62 cm

syvyys: 74 cm

istuinsyvyys: 48 cm

jalankorkeus: 32 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.