Ale!

Retro kolmen istuttava sohva

973,00  alv 24%

Varasto loppu

Kolmen istuttava Retro sohva. Lauritzon Comfy cement 11 kangas. Puuosat koivu. Saatavilla myös kaksi Retro nojatuolia samalla kankaalla. Kysy lisää info@haapalafurniture.fi

Nimensä mukaisesti tämä tuote henkii 60-luvun kalusteiden tyyliä. Yksinkertainen muotoilu on ajaton ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Jämäkät pehmusteet antavat hyvän istuttavuuden ja siten sohva sopii erinomaisesti varttuneemmallekin käyttäjälle. Retro sohva sopii selkeän muotonsa ansiosta myös moderniin kotiin. Korkeahkot jalat luovat modernin ilmavan vaikutelman. Sohvaan on helppo yhdistellä myös muita huonekaluja, kuten Siro tuoli. Tästä edullinen sohva kotiin kuin kotiin. Kotimainen laatu huonekalu, joka on valmistettu käsityönä!

Tuotetunnus (SKU): retr90903 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Mitat
leveys 190 cm
syvyys 79 cm
kokonaiskorkeus 86 cm
käsinojan korkeus 63 cm
istuinkorkeus 44cm
istuinsyvyys 52 cm
jalankorkeus 15 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.