Elina sohvapöytä suorakaide

260,00 

Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Upea Elina sohvapöytä viimeistelee olohuoneen sisustuksen. Muotoilu on klassinen ja aikaa kestävä. Tämä sohvapöytä seuraa mukanasi vuodesta toiseen. Sohvapöydän muotoilu on kaunis ja viimeistelty. Suorakaiteen muoto, hiukan pyöristetyillä kulmilla on pehmeä ja simppeli. Elina sohvapöydän koko on juuri ihanteellinen ja se sopii kaikkien sohvakalustojemme pariksi.

Elina sohvapöytä on laadukas Suomalainen design huonekalu, joka valmistetaan Suomessa lähituotantona. Kotimainen laatu näkyy tämän sohvapöydän jokaisessa yksityiskohdassa.

Yhdistele Elina sohvapöytä moderniin tai retroon sisustukseen. Saatavilla musta, valkoinen ja luonnonvärinen. Tilauksesta saatavilla myös muita värejä. Tiedustelut: info@haapalafurniture.fi

 

Tuotetunnus (SKU): e2aa8e2be046 Osasto:

Mitat:

Korkeus: 50 cm

leveys: 90 cm

syvyys: 59 cm

kannen paksuus: 18 mm

Materiaali:

Jalat koivua, kansi viilutettua kalustelevyä

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.