Pyöreä sohvapöytä Elina

259,00  alv 24%

Tyylikäs pyöreä Elina sohvapöytä on ajaton olohuoneen klassikko huonekalu. Pyöreä sohvapöytä on Siro ja kevyt ja sopii pieneenkin tilaan. Sohvapöydän korkeus on ihanteellinen kaikkien sohviemme kanssa yhdisteltäväksi ja luot sillä tyylikkään säväyksen sisutukseesi.  Tämä siro sohvapöytä sopii sinulle, joka pidät selkeistä linjoista ja haluat kotiisi ajattoman design sohvapöydän. Pöydän ajaton muotoilu kestää vuodesta toiseen.

Elina sohvapöytä on laadukas Suomalainen design huonekalu, joka valmistetaan Suomessa lähituotantona. Kotimainen laatu näkyy tämän sohvapöydän jokaisessa yksityiskohdassa.

Yhdistele sohvapöytä retroon tai moderniin sisustukseen. Elina pöytä on helppo siirrellä ja sen voit yhdistää myös Unelma jakkaran kanssa. Saatavilla musta, valkoinen ja luonnonvärinen. Tilauksesta saatavilla myös muita värejä. Tiedustelut: info@haapalafurniture.fi

 

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

korkeus: 50 cm

kannen halkaisija: 59 cm

kannen paksuus: 18 mm

Materiaali:

Jalat koivua, kansi viilutettua kalustelevyä

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.