Ale!

Brita rahi

250,00 360,00  alv 24% 200,00  - 288,00  alv 24%

Brita tuoteperhe sinulle, joka haluat sisustaa retrohenkisesti, muodikkaasti ja persoonallisesti. Brita tuoteperhe on kaunis tyylinäyte 50-luvun huonekaluista.

Brita kalusto sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen tuoteperheen. Brita tuoteperhe sopii mummolasta lastenhuoneeseen. Käytät vaan mielikuvitusta, valitse kangas, nappien ja jalkojen väri ja saat juuri niin rohkean tai hillityn kokonaisuuden, kuin itse haluat. Erilaisilla sisustustyynyillä saat myös elävyyttä ja piristystä sisutukseen.

Brita rahin voit yhdistellä myös muiden kalustojemme kanssa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi Siro tuolin ja Retro kaluston kanssa.

Verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista.

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!
Tuotetunnus (SKU): 7a3ead512324 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Mitat

leveys 48 cm
syvyys 34 cm
kokonaiskorkeus 34 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Saatat myös pitää...