Unelma jakkara

99,00 139,00 

Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Kotimainen Unelma jakkara

Unelma Jakkara on Jouko Haapalan suunnittelema, klassisen tyylikäs pieni jakkara. Tämä jakkara on todellinen unelma huonekalu, sen monikäyttöisyyden vuoksi. Puuvalmisteinen jakkara sopii erinomaisesti kodin kaikkiin tiloihin. Keittiöön, työtilaan, lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen. Unelma jakkara muuntautuu jakkarasta sivupöydäksi, yöpöydäksi tai vaikkapa näyttäväksi kukkapöydäksi. Jakkaran korkeus on juuri sopiva myös useimpien ruokapöytien kanssa ja siitä saatkin kätevät lisäjakkarat myös keittiöön.

Jakkaran sijoitteluun sisutuksessa on lukuisia mahdollisuuksia. Unelma jakkara sopii myös julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin. Yhdistele Unelma jakkaraa eri sävyissä kaikkien sohviemme ja nojatuoliemme kanssa. Tämä jakkara ei pelkää värejä vaan se on parhaimmillaan kodin pienenä väripilkkuna. Valitse oma Unelma värisi tai vaikka kaikki!

 

Tuotetunnus (SKU): 2bec3ea42b47 Osasto: Avainsana tuotteelle

Unelma Jakkaran korkeus 500 mm ja leveys 300 mm.

Jakkaran jalat ovat koivua ja kansi koivuvaneria. (18 mm)

Saatavana seitsemässä upeassa värissä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.