Brita 2- istuttava sohva – puukäsinoja

1 030,00 1 425,00  alv 24%

Kahden istuttava kotimainen Brita sohva puisilla käsinojilla.

Brita tuoteperhe on sinulle, joka haluat sisustaa vintage tai retro henkisesti. Klassinen 50- luvun muotoilu, modernilla twistillä, tekee Brita sohvasta valloittavan olohuoneen katseen vangitsijan.

Brita sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen sohvan. Brita sohva sopii muotonsa ja keveytensä ansiosta lähes mihin tilaan vain. Mummolasta lastenhuoneeseen. Brita tuoteperhe on loistava valinta myös silloin, kun tilaa on rajallisesti, siroutensa ansiosta se pitää tilan ilmavana. Brita sohvasta muokkaat verhoilu valinnoilla juuri niin rohkean tai hillityn kokonaisuuden kuin itse haluat!  Yhdistele rohkeasti erilaisiin sisustuksiin ja muihin kalusteisiin.

Kahden istuttava sohva on loistava pieneen tilaan tai isomman sohvan pariksi. Tässä sohvassa on puiset käsinojat ja se tekee sohvasta vieläkin siromman. Puuosien värin saat valita itse makusi mukaan. Verhoilu on kiinteä, eikä tuotteessa ole irrotettavia tyynyjä. Kankaasta riippuen hoito joko imuroimalla tai tahrojen poisto kostealla liinalla. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilinhoitoaine meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tilauksesta valmistamme sohvaan irtonaiset istuinsuojat, jotka pidentävät verhoilun käyttöikää ja sopivat esimerkiksi lemmikki- tai lapsiperheisiin. Istuinsuojat on helppo irrottaa pesua varten ja kiinnittää uudelleen tarranauhojen avulla. Useimmat verhoilukankaat voi pestä pesukoneessa pesuohjeen mukaan. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Erilaisilla sisustustyynyillä saat myös elävyyttä ja piristystä sisutukseen. Brita tuoteperheeseen kuuluu myös nojatuoli ja rahi. Yhdistä Brita sohvaan Elina sohvapöytä, Brita nojatuoli tai Brita rahi.

Verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista.

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat
leveys 119 cm
syvyys 81 cm
kokonaiskorkeus 87 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 44 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Jousisto
No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Saatat myös pitää...