Brita 3- istuttava sohva – puukäsinoja

1 065,00 1 490,00  alv 24%

Kolmen istuttava kotimainen Brita sohva puisilla käsinojilla.

Brita tuoteperhe antaa vivahdetta kodin sisustukseen. Klassinen 50- luvun huonekalujen muotoilu, modernilla twistillä, tekee retrosta Brita sohvasta valloittavan olohuoneen katseen vangitsijan.

Brita sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen sohvan. Korkeahkot jalat ovat käytännölliset.  Brita sohva sopii muotonsa ja keveytensä ansiosta lähes mihin tilaan vain. Retro- tai vintage henkiseen sisustukseen se sujahtaa klassisuutensa ansioista täydellisesti. Moderniin sisustukseen Brita sohva tuo kaivattua pehmeyttä. Brita tuoteperhe on loistava valinta myös silloin, kun tilaa on rajallisesti, siroutensa ansiosta se pitää tilan ilmavana. Brita sohvasta muokkaat verhoilu valinnoilla juuri niin rohkean tai hillityn kokonaisuuden kuin itse haluat!  Yhdistele rohkeasti erilaisiin sisustuksiin ja muihin kalusteisiin. Yhdistele rohkeasti erilaisiin sisustuksiin ja muihin kalusteisiin. Tässä sohvassa on puiset käsinojat, jotka lisäävät siroa vaikutelmaa entisestään. Puuosien värin saat valita itse makusi mukaan.

Sohvassa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tilauksesta valmistamme Brita sohvaan irrotettavat istuinosien suojat. Suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen tarranauhojen avulla. Suojat voit pestä kankaan pesuohjeen mukaan. Useimmat verhoilukankaat voi pestä pesukoneessa. Suojien avulla pidennät verhoilun käyttöikää huomattavasti. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Erilaisilla sisustustyynyillä saat myös elävyyttä ja piristystä sisutukseen. Brita tuoteperheeseen kuuluu myös nojatuoli ja rahi.

Verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista.

Tilaa sohva helposti netistä tai ota yhteyttä sähköpostitse, niin suunnitellaan yhdessä!

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat
leveys 173 cm
syvyys 81 cm
kokonaiskorkeus 87 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 44 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Jousisto
No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Saatat myös pitää...