Luppo 2-istuttava sohva

1 420,00 2 310,00 

Laadukasta LUPPO aikaa! Uusi LUPPO- sohva on kotimainen, ekologinen ja kestävä valinta.

LUPPO sohvan on suunniteltu yhteistyössä SATON tuotekehityksen ja hankinnan asiantuntija Jonna Röynän (Teollinen muotoilija Tko) kanssa.

Jonna Röynä sai sohvaan inspiraation suomen puhtaasta luonnosta ja terveestä metsästä. Siihen viittaa myös nimi LUPPO, joka ei suinkaan kerro ajasta, vaan havupuiden oksien partamaisista Lupoista.  Naava ja luppo ovat hyvinvoivan metsän tunnusmerkkejä ja näitä elementtejä Jonna halusi tuoda esille myös LUPPO- sohvassa. 

LUPPO- sohvan runko on valmistettu suomalaisesta kuusipuusta, siinä ei ole käytetty lastulevyä vaan ykkösluokkaista ylijäämä koivuvaneria. Verhoiluksi LUPPO- sohvaan voit valita 100 % kierrätysvillasta valmistetun Facet villakankaan. Valmistamme sohvaa myös muilla kankaillamme. Sohva valmistuu omalla tehtaallamme Kauhajoella ammattilaisten käsissä ja perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. 

LUPPO on paljon enemmän kuin sohva. Se on elämys. Jonnan sanoin jäkäläsukuinen luppo näkyy kolmen istuttavassa sohvakaimassaan kierrätysvillasta tehdyn verhoilun luppomaisessa rakenteessa ja väreissä sekä siroissa, korkeissa jaloissa. Korkeahkot jalat helpottavat myös arkea, kuten imurointia.

LUPPO- sohva on kotimainen ja ekologinen sohva. Se muovautuu osaksi arkeasi ja siinä pääset viettämään laadukasta LUPPO aikaa.

Yhdistä LUPPO-sohvaan esimerkiksi LUPPO- nojatuoli, JUHO- nojatuoli tai SIRO- tuoli ja luo omannäköisesi kokonaisuus. 

Sohvassa on irrotettavat tyynyt selkänojissa. Istuimen verhoilu on kiinteä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

 

SATO on yksi Suomen johtavista vuokranantajista, jolla on lähes 26 800 kotia Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. SATO tarjoaa asukkailleen kaupunkikoteja hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä asumisen arkea helpottavia palveluja. www.sato.fi 

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat:

  • leveys: 1840 mm
  • Istuimen leveys: 1930 mm
  • korkeus: 900 mm
  • istumakorkeus: 440 mm
  • syvyys: 850 mm
  • istumasyvyys: 580 mm
  • jalankorkeus: 200 mm

Materiaalit:

  • rungon materiaali: koivuvaneri ja havupuu
  • jalkojen materiaali: koivu, valkoinen, pähkinä, maalattu musta
  • pehmusteen kovuus: istuin HR-35, selkätyyny ECOsoft kierrätysvanu
Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.