Brita nojatuoli – korkea selkänoja, puukäsinoja

905,00 1 180,00  alv 24%

Brita nojatuoli puisilla käsinojilla

Brita on kotimainen nojatuoli, joka on kaunis tyylinäyte 50-luvun nojatuolista. Retro Brita tuoli sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen nojatuolin. Tässä mallissa on hiukan korkeampi selkänoja, mutta nojatuolin kevyt ilme on silti säilytetty. Brita tuoli sopii muotonsa ja keveytensä ansiosta lähes mihin tilaan vain. Olohuoneesta lastenhuoneeseen. Brita tuoteperhe on loistava valinta myös silloin, kun tilaa on rajallisesti, siroutensa ansiosta se pitää tilan ilmavana. Brita nojatuolista muokkaat verhoilu valinnoilla juuri niin rohkean tai hillityn kokonaisuuden kuin itse haluat! Käytät vain mielikuvitustasi, niin saat Brita nojatuolista unelmiesi tuolin! Yhdistele rohkeasti erilaisiin sisustuksiin ja muihin kalusteisiin.

Tässä nojatuolissa on puiset käsinojat, jotka tekevät tuolista vieläkin ilmavamman! Puuosien värin saat valita itse makusi mukaan. Yhdistä nojatuoli Brita rahiin tai Brita sohvaan. Sisustustyynyillä saat värikkyyttä ja ilmettä sisustukseen.

Nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tilauksesta valmistamme Brita nojatuoliin irrotettavat istuinosien suojat. Suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen tarranauhojen avulla. Suojat voit pestä kankaan pesuohjeen mukaan. Useimmat verhoilukankaat voi pestä pesukoneessa. Suojien avulla pidennät verhoilun käyttöikää huomattavasti. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista.

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat
leveys 67 cm
syvyys 84 cm
kokonaiskorkeus 102 cm
käsinojan korkeus 64 cm
istuinkorkeus 45 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Jousisto
No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Saatat myös pitää...