Nojatuoli Brita- verhoiltu käsinoja

730,00 1 005,00  alv 24%

Retro nojatuoli Brita

Brita on kotimainen nojatuoli, joka on kaunis tyylinäyte 50-luvun nojatuolista. Brita sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat siron, ryhdikkään ja istuttavuudeltaan erinomaisen nojatuolin. Brita retro nojatuoli sopii muotoilunsa ja keveytensä ansiosta lähes mihin tilaan vain. Olohuoneesta lastenhuoneeseen. Tästä nojatuolista muokkaat verhoilu valinnoilla juuri niin rohkean tai hillityn kokonaisuuden, kuin itse haluat. Käytä vain mielikuvitustasi ja tee Brita nojatuolista unelmiesi tuoli!

Yhdistele Brita tuoli rohkeasti erilaisiin sisustuksiin tai muihin kalusteisiimme. Erilaisilla sisustustyynyillä saat myös elävyyttä ja piristystä sisutukseen. Brita nojatuolin kaveriksi sopii myös Brita rahi ja Brita sohva, jonka löydät kahdessa koossa. Retrohuonekalut kestävät aikaa ja elävät arkea mukanasi vuodesta toiseen.

Brita nojatuolissa on kiinteä verhoilu, eikä siinä ole irrotettavia tyynyjä. Puhdistus kankaan hoito-ohjeen mukaan joko imuroimalla tai pyyhkimällä kostella. Vesipestävät kankaat voi pestä tekstiilipesurilla. Tilaa myös Softcare tekstiilisuoja meiltä. Pakkaus sisältää 500 ml pullon Softcare tekstiilisuojaa, joka riittää viiden hengen sohvakaluston käyttöpintojen suojaukseen kertaalleen ja 500 ml pullon tehokasta Softcare tekstiilipesuainetta, jolla voit pestä sisustustekstiilejä ja verhoiltuja kalusteita sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet.

Tilauksesta valmistamme Brita nojatuoliin irrotettavat istuinosien ja käsinojien suojat. Suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen tarranauhojen avulla. Suojat voit pestä kankaan pesuohjeen mukaan. Useimmat verhoilukankaat voi pestä pesukoneessa. Suojien avulla pidennät verhoilun käyttöikää huomattavasti. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Nojatuolin verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista. Tilauksesta valmistamme millä tahansa kankaalla!

Tilaa kotimaiset huonekalut netistä tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja suunnitellaan yhdessä!

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat
leveys 81 cm
syvyys 81 cm
kokonaiskorkeus 87 cm
käsinojan korkeus 66 cm
istuinkorkeus 44 cm
istuinsyvyys 49 cm
jalankorkeus 19 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

Jousisto
No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa kumivyöt.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.

Saatat myös pitää...