Nojatuoli Juho

980,00 1 299,00  alv 24%

Vintage nojatuoli, uutuus tuotteemme

Juho nojatuoli on modernisti vintage. Tyylikäs kotimainen nojatuoli, jonka muoto herättää muistoja menneistä ajoista. Tämä nojatuoli on sinulle, jos etsit tyylikästä pientä ja siroa nojatuolia, jonka pystyt helposti yhdistelemään kodin eri tiloihin. Juho nojatuolin puhdaslinjainen muoto yhdessä tukevan rungon kanssa antavat sille hyvän istuttavuuden.

Kotimainen design huonekalu toimii sisustuksen katseen vangitsijana. Voit yhdistellä Juho tuolin moderniin tai retrohenkiseen kotiin. Juho nojatuoli on todella kevyt ja helposti siirreltävä tuoli. Siksi se sopiikin loistavasti kodin jokaiseen huoneeseen tai julkisiin tiloihin.

Juho nojatuoli valmistetaan omalla tehtaallamme Suomessa ja se on kotimainen design huonekalu. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä perinteisiä kunnioittaen. Yhdistä Juho nojatuoli esimerkiksi Retro sohvaan. Juho tuoli nyt saatavilla verkkokaupasta. Valitse haluamasi kangas, jalkojen väri ja tee Juho nojatuolista oma lempituolisi

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Mitat:

leveys: 73 cm
syvyys: 72 cm
kokonaiskorkeus: 83 cm
käsinojan korkeus: 57 cm
istuinkorkeus: 41 cm
istuinsyvyys: 49 cm
jalankorkeus: 27 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä.

 

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.