Keinuva tuoli Aino

840,00 1 275,00  alv 24%

Poista
Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

Keinuva nojatuoli Aino tarjoaa nojatuolin ja keinutuolin samassa paketissa! Haaveileitko keinutuolista, mutta sinulla ei ole tilaa pitkille keinujaloille. Tässä ratkaisu! Aino näyttää ihan normaalilta nojatuolilta, mutta kätkee sisäänsä nerokkaan keinu-mekanismin. Mekanisminsa ansiosta tuoli pysyy paikoillaan, mutta istuin ja selkänoja keinuvat samanaikaisesti. Keinunta liike on maksimissaan n. 30-40 cm, ja on miellyttävä lisä, muutenkin erinomaisen istuttavuuden omaavaan tuoliin. Tuoli on kevyt ja helppo siirreltävä, moneen tilaan sopiva joko yksittäin tai useamman tuolin ryhmänä.

Aino on myös todella pidetty tuoli, esim. hoiva-alan laitoksissa ja seniorikodeissa.

Verhoilumateriaalit valittavana makusi mukaan Lauritzonin, Orientin, Annalan sekä muutamista omista maahantuomistamme kankaista.

Lisäksi tilauksesta saatavissa myös kosteussuojat ja tarrakiinnitteiset irtohuput istuimiin. Näiden avulla pidennät verhoilun käyttöikää huomattavasti. Nojatuolin suojat on helppo irrottaa pesuun ja pestä kankaan hoito-ohjeiden mukaisesti. Useimmat verhoilukankaat kestävät konepesun. Kysy lisää: info@haapalafurniture.fi

Mitat
leveys 67 cm
syvyys 81 cm
korkeus 106 cm
käsinojan korkeus 59 cm
istuinkorkeus 48 cm
istuinsyvyys 47 cm
istuin leveys 55 cm
jalankorkeus 22 cm

Materiaalit
Näkyvät puuosat ovat koivua lakattuna, petsattuna ja lakattuna tai maalattuna.

Runko
Massiivipuu / vaneri Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Pehmusteet
Selkänojassa EP-25kg erikoispehmeä vaahtomuovi + 200g vanu, antamassa tuotteelle pintapehmeyttä.

Istuimessa ER-35 korkeakimmoinen vaahtomuovi + 200 g vanu antamassa pintapehmeyttä

Jousisto
No-Zac teräsjousi istuimessa ja selkänojassa.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.