Naava 3-istuttava sohva

1 580,00 2 565,00 

Mitä ikinä haluatkaan kysyä, me vastaamme
info@haapalafurniture.fi
+358 10 219 7090
Saatavuus: Räätälöity tilaustuote, toimitusaika 4-8 viikkoa
Toimituskulut: Ilmainen kotiinkuljetus. Lue lisää!

UUTUUS!

Naava sohva tihkuu uutta skandinaavista muotoilua, jossa keveys ja ilmavuus on kaiken ydinajatuksena. Ota rento asento ja lennä unelmiisi. Nosta kädet rennosti sohvan selkänojalle ja nauti. Tälle reilunkokoiselle sohvalle mahtuu koko perhe tai vain sinä ja unelmasi!

Tyylikäs kotimainen sohva sopii täydellisesti tarpeisiisi. Sohva on tarpeeksi rento löhöilyyn ja klassisen moderni malli mahdollistaa sen yhdistämisen mihin tahansa sisustustyyliin.  Sohvassa on irrotettavat tyynyt sekä istuimessa, että selkänojissa. Tyynyissä on myös irrotettavat päälliset, jotka on isojen vetoketjujen ansiosta helppo irrottaa pesua varten. Useimmat kankaat voi pestä pesukoneessa pesuohjeiden mukaisesti. Tarpeen tullen sohva taipuu myös yhden hengen vierasvuoteeksi.

Tarvittaessa valmistamme myös irrotettavat suojat sohvan käsinojiin, kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

Muhkean pehmeät täytteet takaavat Naava sohvan mukavuuden

Muhkeissa selkätyynyissä on täytteenä 100% PET-pulloista valmistettu EcoSuperSoft. Tyynyt valmistaa meille Lennol Oy Jalasjärveltä. 100% kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu EcoSuperSoft-täyte ei sisällä lainkaan eläinperäisiä materiaaleja. Selkätyynyjen täyte on lokeroitu pitkittäissuunnassa, mikä estää sen valumisen tyynyn pohjalle.

Jämäköissä istuintyynyissä on täytteenä HR 35 kg vaahtomuovi, joka tulee Recitcel Kouvolan tehtaalta. Kimmoisan 15 cm paksun istuintyynyn päällä on 300 g verhoiluvanu, joka tulee Ewona Finland tehtaalta Kankaanpäästä.

Tilaa sohva helposti netistä! Tilaa ensin tarvittaessa kangasnäytteet valintaasi helpottamaan verkkosivuiltamme.

Valmistamme sohvaa kaikilla verkkokaupan vakiokankailla tai millä tahansa muulla kankaalla. Kankaita löydät esimerkiksi Annalan, Lauritzonin tai Orientin valikoimista. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, kun lähdetään toteuttamaan sinulle räätälöityä sohvaa.

Yhdistä Naava sohva Siro nojatuolin, Juho nojatuolin tai Brita nojatuolin kanssa. Myös Unelma jakkara ja siro Elina sohvapöytä sopivat sohvan kanssa.

Suomessa lähituotantona valmistettu sohva, valmistuu käsityönä tilauksesta meiltä sinulle! Toimitamme sen lisäksi ilmaiseksi kotiisi.

leveys 215 cm

syvyys 96cm
kokonaiskorkeus 85cm

käsinojan korkeus 70cm
istuinkorkeus 46cm
istuinsyvyys 61cm

jalankorkeus 20 cm

Runko: Massiivi puu / vaneri  Rungoille myönnämme 20-vuoden runkotakuun

Jalat: koivua.

15cm HR35 kg kylmävaahto / 400g vanu. Pehmusteen kokonaispaksuus n. 17-18cm

Irrotettavat tyynyt selkänojassa ja istuimessa. Myös tyynynpäälliset irrotettavat.

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä yksilöllisesti juuri sinulle Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Pyrimme hyödyntämään lähituotanto ajatusta, minkä vuoksi alihankkijamme toimivat kaikki 80km säteellä tehtaastamme. Näin hiilijalanjälkemme on mahdollisimman pieni ja luonto kiittää. Tämän vuoksi pystymme myöntämään kaikille tuotteillemme 20-vuoden runkotakuun ja pystymme reagoimaan nopeasti muutoksiin.