Showroom

Kauppakeskus Viisari

Olemme avanneet Vantaan Kauppakeskus Viisarissa showroomin. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin kotimaisiin huonekaluihin.

Vantaan Showroom Kauppakeskus Viisarissa on avoinna ma – pe klo 11-18 La klo 10-16 ja Su klo 12-16. Muina aikoina voit varata henkilökohtaisen tutustumisajan: info@haapalafurniture.fi tai soita 010 219 7090/ 0400 561275

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan kotimaisiin, käsityönä, lämmöllä sinua varten valmistettaviin tuotteisiimme. 

Showroomin ovet Vantaalla ovat avoinna joka päivä. Myyjää ei valitettavasti aina ole paikalla, mutta Showroomilla voi vapaasti istua, nähdä ja kokeilla tuotteita. Esillä ovat myös verkkokaupan kangasmallit sekä puuosien värit. Tarvittaessa voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia, autamme mielellämme! 

Kaikista Showroomin tuotteista löydät lisää tietoa verkkosivuiltamme. Tilauksen voi tehdä verkkokaupasta tai ottamalle yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

 

Kauppakeskus Viisari

Martinkyläntie 47
01720 Vantaa

Kauppakeskus Viisariin on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Viisari sijaitsee Vantaan Varistossa Kehä 3 varrella. Kauppakeskuksen eteen saapuu myös linja-auto Helsingin keskustasta (esim. 436) tai Myyrmäestä (esim. 335) Vantaankosken juna-asema sijaitsee myös lyhyehkön matkan päässä.

 

Tehtaan Showroom

Nyt mahdollisuus tutustua huonekaluihin myös tehtaalla! Tervetuloa vierailulle Kauhajoelle!

Järvikyläntie 109, KAUHAJOKI.  Varaathan ajan ennen vierailua  puh. +358 10 219 7090/ 0400 561275 tai info@haapalafurniture.fi

 

Toimitamme tuotteet kotiin ympäri Suomen.
Maksutapoja kaupassamme on monia. Voit ostaa tuotteitamme verkkopankin, luottokortin tai osamaksun avulla.
Autamme mielellämme, jos sinulla herää jotain kysyttävää. Voit soittaa meille, tai lähettää sähköpostia.
Tuotteillamme on 20 vuoden runkotakuu

Tuet samalla suomalaista työtä ja - lähituotantoa ja pienennät hiilijalanjälkeäsi.