HAAPALAN VERKKOKAUPAN TILAUS- JA KÄYTTÖEHDOT

1. YLEISTÄ
Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Haapala Furniture verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.
Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.
Verkkokauppa on suunnattu ensisijaisesti Suomessa asuville kuluttajille. Myös ulkomailla asuvat kuluttajat ja yritykset voivat eräin rajoituksin käyttää verkkokauppaa. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota kuluttajansuojalaista johtuviin oikeuksiin.

2. YHTEYSTIETOMME
HKV Jouko Haapala Oy (”Haapala Furniture”)
Y-tunnus 0794716.8
Järvikyläntie 109
61850 Kauhajoki
info@hkvjoukohaapala.fi / 1012197090

3. TILAUKSET JA MAKSAMINEN

Tilausehdot
Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat itsestäsi oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilataksesi verkkokaupasta sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröineenä verkkokaupan asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä. Arvio tuotteen toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Antamamme mahdolliset alennus- tai etukoodit ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai tarjouksiin. Alennus- tai etukoodia ei hyvitetä jälkikäteen.
Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Sitova kauppasopimus syntyy vasta, kun lähetämme tilaajalle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Laskulla tai luotolla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista.

Maksaminen ja maksuehdot
Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Haapala Furniture verkkokaupan maksunvälityspalvelun tarjoaa Paytrail Oyj, jonka käyttöehdot löydät (LINKKI)täältä. Paytrail Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupassamme hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkomaksu, maksukortti ja lasku.
Paytrail Oy:n yhteystiedot:
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Käytössämme on myös Klarna ja Collector lasku joiden ehdot löytyy täältä (linkit tähän) Huomaathan, että laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista ja luottotietojen tarkistamista.
Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

4. TOIMITUSAJAT
Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Tässä esimerkkejä arvioiduista toimitusajoista Suomeen:
– Tilaustuotteet 4-8 viikkoa

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

5. KOTIINKULJETUKSET
Kotiinkuljetus Manner-Suomeen on aina ilmainen.
Käytämme toimitusten toteuttamisessa ulkopuolista palveluntarjoajaa.
Palveluntarjoajana pääsääntöisesti koko maassa toimii LGT Logistic Oy. Joissain tapauksissa toimitamme tavarat myös, jonkun muun kuljetusliikkeen tai matkahuollon tai postin välityksellä.

6. PALAUTUSOIKEUS
Kuluttajilla on oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta tehty kauppa ja palauttaa hankittu tuote 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla palautuksesta palveluntarjoajalle. Palautusoikeus ei koske tuotteita jotka on tehty mittatilaustyönä tai muuten räätälöidysti toteutettu.
Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.
Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Kaikkien tuotteen osien tulee olla tallella. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa tai sitä vastaavalla tavalla.
Tilaaja maksaa palautusrahdin.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, tai muuten vaurioitettu myyjällä on oikeus periä arvonalennus, aina tuotteen täyteen hintaan saakka.
Esimerkiksi tuote on rikkoutunut, likaantunut, sitä on käytetty tai tuote muuten vaurioitunut asiakkaalla olo aikana.
Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.
Rahat palautetaan asiakkaalle, vasta kun palautettava tuote on tarkistettu tehtaalla, ja tuotteen arvon alenema on todettu.

7. VIRHEVASTUU
Mahdollinen takuu ei rajoita Haapala Furnituren Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.
Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden kuluessa.

8. IMMATERIAALIOIKEUDET VERKKOKAUPAN SISÄLTÖÖN
Haapala Furniture verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Haapalafurnituren ja omaisuutta. Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

9. HENKILÖTIEDOT JA TIETOSUOJA
Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

10. VASTUUNRAJOITUS
Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.
Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot.
Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

11. SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET
Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset.
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.
Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.